Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői munkaközösség információi

2016.11.08

Kedves Szülők!

Az őszi szünet első napján, szorgos szülők csapata lepte el a kisiskola tantermeit: székeket, padokat festettünk. Mint már azt jeleztük felétek a PPG Trilak Kft. erre a célra festéket adományozott az Iskolának. Az ecseteket szülői felajánlásból kaptuk, így minimális költségbe, mindössze 1810 Ft-ba került a Szülői Munkaközösségnek ez a projekt.

A munkálatok 8 órakor kezdődtek és ½ 12-kor fejeződtek be. 34 padot és 30 széket festetünk le az 1-3. osztályba.  A segítő szülőket kávéval, zsíros kenyérrel, meleg teával láttuk vendégül. A festés jó hangulatban telt, közben sokat nevettünk, beszélgettünk és kicsit jobban megismertük egymást!

Úgy gondolom, ezek a megmozdulások segítik összekovácsolni a szülőket, bebizonyítják, hogy együtt a GYEREKEKÉRT sokra vagyunk képesek!!!

A nyáron elkészített raklap bútorok nagy sikert arattak, így tavasszal egy „Készítsünk együtt raklapbútort!” napot szeretnénk szervezni az Iskolába, melyen reményeink szerint sokan részt tudtok venni.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik segítségével a festés megvalósult és a nyáron kifestett termekben most már a padok és székek is esztétikus állapotban vannak:

  1. osztály:

Baloghné Varga Zsanett

Czuppon Péter

Czupponné Berger Enikő

Pintérné Németh Tímea

Szecsődi Anett

  1. osztály:

Dallos Liliána

Dallos Istvánné (Bódis Erzsébet)

Némethné Cseh Andrea

  1. osztály:

Birené Sulyok Veronika

Kukla Péter

Németh Tamás

Rózsa Zoltán

Rosta Gábor

Rostáné Dél Tímea

Samu Mónika

Szabó Ildikó

Tóthné Horváth Nóra

Valdinger Róbert

Valdingerné Veisz Zsanett

                                  Üdvözlettel: A Szülői Munkaközösség tagjai

padfestes--19-.jpg

 

 

 

A mappában található képek előnézete Szülői munkaközösség információi