Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői Munkaközösség bálja

2015.12.06

Az iskola szülői munkaközössége az idén is megrendezte jótékonysági bálját. A szülők nevében Rostáné Dél Tímea a Szülői Munkaközösség újonnan megválasztott elnöke köszöntötte a megjelenteket, s beszámolt a tavalyi bál bevételének felhasználásáról:

  • A gazdag és változatos farsangi és gyermeknapi programok megszervezése és anyagi támogatása csak néhány azokból a programokból, amelyekkel a gyermekek önfeledt szórakozásához nyújtottunk segítséget.

Szólt azokról is akik, bár most nem tudtak eljönni, de támogatójegy vásárlásával, tombolatárgy felajánlással adományoztak. Beszédének végén virággal és jelképes ajándékkal mondott köszönetet Kovácsné Tróbert Ritának, előző elnöknek, aki hosszú éveken keresztül irányította a szülői közösség munkáját. Ezt követően az iskola alsós néptáncosai léptek fel. A bált az iskola tanulóiból és dolgozóiból, ez alkalomra alakult tánccsoport bécsi keringővel nyitotta meg. Nagy Noémi felkészítésének és a tanulók profi előadásmódjának köszönhetően a produkciót vastapssal jutalmazta a közönség. Az ajkai Platina Táncstúdió bemutatója pedig csak tovább fokozta az est jó hangulatát. Az éjféli tombolasorsoláskor számos értékes tombolatárgy talált gazdára. (S.A.)

 

Kedves Szülők!

 

A Szülői Munkaközösség jótékonysági bálja 172 600 Ft bevételt eredményezett. A közös összefogás, a segítségnyújtás a mostani bálon is nagyon jól megmutatkozott:

  • a rendezvényen 75 fő vett részt
  • 115 db pártoló jegyet adtunk el
  • a több mint 100 tombolatárgy a szülők, halimbai lakosok, volt halimbai diákok és külső vállalkozások felajánlásaiból került ki.

Ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatást! A hagyományokhoz híven az idei évben befolyt összeget is a Dr. Szalai Miklós Általános Iskolába járó gyerekek programjaira szeretnénk fordítani.

          A Szülői Munkaközösség nevében: Rostáné Dél Tímea

 

iskolabalhh-masolata.jpg