Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermeknapi beszámoló

2016.06.10

 

Iskolánk Szülői Munkaközössége már hetek óta tervezte, szervezte a gyermeknapi programokat. Június 3-án péntek reggel a csengőszó nem tanulásra, hanem játékra hívta a gyerekeket. A Művelődési ház udvarán 8 órakor Noémi néni köszöntötte tanulóinkat, majd a közös Zumbázásra hívott mindenkit.  Közben az ovisok is megérkeztek és bekapcsolódtak a programokba. Tíz órától a nagyteremben az alsós tanító nénik és a kreatív szülők kézműves foglalkozással, arcfestéssel és csillámtetkóval várták a gyerekeket. Narancsik Imre tanár úr pedig az íjászattal ismertette meg az érdeklődőket. A „tombolni” vágyók az ugrálóvárban vagy az élő csocsónál élhették ki magukat. Mai nap a játszótér játékai sem maradtak árván, de a legnépszerűbb talán a körhinta volt. A meleg napsütésben jólesett a fagylalt is. A program végén - még a vihar előtt kitáncoltuk a májusfát -  majd minden gyermek ajándék Minimax újsággal és egy kis nassolnivalóval indult hazafelé.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik bármilyen módon segítették és támogatták gyermeknapi rendezvényünk lebonyolítását:

§  Köszönjük a Szülői munkaközösségnek, a Művelődési Ház, az iskola és az óvoda dolgozóinak a rendezvényen való aktív segítséget.

§  A segítő szülőknek az egész napi fáradozást.

§  Köszönet illeti azon szülőket is, akik az alapítványi bálra és a farsangi mulatságra jegyet vásároltak, hiszen ennek bevételeiből sikerült ilyen színvonalas programot megvalósítani.

Külön köszönjük támogatóink segítségét is:

§  Halimba Község Önkormányzata

§  Intersnack Magyarország(Chio)

§  Hamu és gyémánt Kiadó (Minimax)

 

dsc06095.jpg