Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermeknapi program

2014.05.30

 Iskolánk Szülői Munkaközössége és Diákönkormányzata, már hetek óta tervezte, szervezte a gyermeknapi programokat.

Reggel a Művelődési Ház udvarán közös reggelivel indult a nap. Majd megalakultak a csapatok, melyek élén nyolcadik osztályos tanulóink álltak. A tíz állomásból álló akadályverseny a falu több pontját is érintette. Ügyességi és szellemi feladatok váltották egymást.

1.      Iskolaudvar:„Tűzoltás”

2.      Macskadomb: papírcica keresés+ történetírás a Macskadomb eredete címmel.

3.      Göbécses: A nagyobbak kosárban viszik fel a kicsiket.

4.      Mráz Attiláéknál (Ifjúság u.): Petáng

5.      Sportpálya: Akadálypálya talicskával.

6.      Hősök Emlékműve: célbadobás

7.      Csocsó presszó: teke

8.      Rendelő: segítségkérés, elsősegélynyújtás (Mentők)

9.      Emlékház: gyógynövényfelismerés, puzzle

10.  Kultúrház: kerékpáros teszt

 

Mire visszaérkeztünk a Kultúrházba, már megérkeztek a tűzoltók és a rendőrség is. Be lehetett öltözni a tűzoltók ruhájába és a speciális autójukkal is megismerkedhettünk. A rendőrök kutyás bemutatót tartottak. Aki pedig „rabosítani” kívánta magát, ujjlenyomatot is készíttetett. Az élő csocsó játék mindenkit levett a lábáról. A „tombolni” vágyók az ugrálóvárban vagy szumózásban élhették ki magukat. A mai nap a játszótér játékai sem maradtak árván. A déli harangszónál már csak a gyomrunk korgott hangosabban, s alig vártuk, hogy ebédelhessünk. A Szülői Munkaközösség tagjainak délelőtti szorgoskodásának jóvoltából pincepörkölt káposztasalátával és palacsinta csillapította éhségünket. No, de még ekkor sem ért véget a fejedelmi lakomák sora, hiszen még a jégkásának és később a gyümölcssalátának is helyet kellett szorítanunk a gyomrunkban.

A délután folytatásában Noszlopi Sarolta, Liplin Nikolett és Preininger Cintia zumba a Free Kid csoport halimbai kezdő óvodás és iskolás csoportjai (Orsós Zsanett, Perger Sára, Savanyu Klaudia, Galó Evelin, Kukla Rebeka) pedig aerobik bemutatót tartottak. A nap zárásaként Zsolti bácsi kihirdette az akadályverseny eredményét.

  1. II. csapat
  2. V. és a VI. csapat
  3. IV. csapat
  4. I. csapat
  5. VII. csapat
  6. X. csapat
  7. VIII. és a III. csapat
  8. IX. csapat 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik bármilyen módon segítették és támogatták gyermeknapi rendezvényünk lebonyolítását. Külön köszönjük Galler – Mike Éva, Gfellner Flóra, Szabó Ildikó, Kulcsárné Horváth Evelin, Kovácsné Tróbert Rita, Borosné Rózsás Csilla, Bódis Erzsébet, Bodó Beatrix, Csétei Erika, Kirchner Katalin, Pergerné Mohos Viktória, Perger Vendelné Magdi néni, Preininger Zoltánné Anita, Varga Katalin, Földiné Bellai Orsolya, Kapellerné Pooór Anett, Mráz Attiláné Erzsi egész napi fáradozását.

 

Köszönjük!

 

img_0026.jpg

 

 

 

A mappában található képek előnézete Gyermeknapi program