Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szülői Munkaközösség beszámolója

2013.02.24

 

Tisztelt Szülők!
 
Szeretnénk beszámolni a Szülői Munkaközösség eddigi munkájáról.
 
Novemberben immár másodszor rendeztük meg iskolánk SzM. bálját, ami arra hivatott, hogy tanulóink programjait anyagilag is támogassa.
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik részvételükkel, pártolójegy vásárlásával és tombolatárgyak felajánlásával segítettek bennünket. A bál bevételeiből gyermeknapra szeretnénk majd játékokat vásárolni.
Decemberben a karácsonyi műsor után sok-sok süteménnyel tudtuk vendégül látni a gyerekeket. Segítségüket köszönjük és külön köszönet a Nyugdíjas Klub tagjainak a gofrikért, amit a gyerekek szintén kitörő örömmel fogadtak.
Január végén az igen jó hangulatú alsós farsangon a gyerekeknek újra csak bőven volt sütemény választéka. Jelentjük mind elfogyott, mint ahogy a sok zsíros kenyér és tea is. A rengeteg tombolatárgy, szintén az Önök felajánlásának köszönhető. Külön köszönet a Máltai Szeretetszolgálat Halimbai Csoportjának társasjáték felajánlásaiért.
Februárban a felsős tanulóinknak szervezett Valentin napi buli is aktív Szülői közreműködéssel és felajánlásokkal lett lebonyolítva.
A következő kihívás májusban a Gyermeknap megszervezése lesz. Szeretnénk olyan finomakat sütni-főzni, mint tavaly. Ezzel is mosolyt csalni a kis arcokra.
Ezzel a kis számvetéssel szeretnénk szemléltetni, hogy a mi munkánk a gyerekekről és a gyerekeknek szól.
 
Reméljük, a jövőben is ugyanilyen lelkesedéssel fogják támogatni rendezvényeinket. Ezúton szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki bármilyen módon támogatta és segítette a munkaközösség tevékenységeit. 
 
S zárásul egy idézet, amely további munkára  ösztökél bennünket:
„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek.”
(Jodi Picoult- A nővérem húga című könyvből)
 
                                                                                              Köszönjük!
 
                                                                                              Szülői Munkaközösség Tagjai