Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékdélután

2017.11.20

Az iskolába hívta közös játékra a gyerekeket és a felnőtteket az alsó tagozatos pedagógusok munkaközössége.  Ezen a délutánon a tantermekben a tanszerek helyett játékokkal voltak megtöltve a padok.

Antal Melinda munkaközösség – vezető elmondta, hogy a néhány éve bevezetett Elmetorna program játékai mellett egy kereskedő jóvoltából további új játékokat is bemutattak. Ezeket is ki lehetett próbálni. Az ünnepek közeledtével pedig személyre szóló tanácsadással is segítették a karácsonyi játékválasztást. A játékokat helyben és rendelés útján, kedvezményes áron, meg is lehetett vásárolni.

A szervező pedagógus a fentiekhez kapcsolódva még hozzáfűzte:

  • Az iskolás korosztály mellett az óvodások is szép számmal jöttek a programra. Jó volt nézni a gyermekükkel együtt játszó szülőket, testvéreket és kollégákat. Úgy gondolom, a mai digitális világban még inkább szükség van ezekre a játékokra. A személyiség- és képességfejlesztő hatásaik mellett, a közös játék a közösségformálás egyik leghatékonyabb módja. Ennek ékes bizonyítéka volt ez a délután is. (Schv. A.)

jatekdu201703.jpg

 

A mappában található képek előnézete Játékdélután